Wie zijn wij?

Mijn naam is Hella Bolte en mijn passie is om een duurzame verandering teweeg te brengen bij personen en bedrijven, die leiden tot groei.

Graag ga ik samen met jou op zoek naar de kern, je drive, ambitie en passie om deze verandering vorm te gaan geven. Voor bedrijven geldt hetzelfde. Alleen vanuit een heldere visie en ambitie kun je organisatie verder uitbouwen en de juiste mensen aantrekken.

Ik hou van avontuur, natuur en reizen. Als de zon schijnt, zet ik de balkondeuren open en geniet ik van de vogels en verse koffie. In het moment besluit ik er met mijn T2 camper op uit te gaan, het avontuur tegemoet.

Hella Bolte

Hella Bolte
Tel 06 – 23 50 87 72

Mijn naam is Kim Huizinga en mijn passie is oprechte verbinding leggen tussen mens en organisatie. Binnen Brainfish kan ik mijn liefde voor mensen en mijn commerciële kant combineren.

De werkwijze van Brainfish vraagt om verbinding leggen op een ander niveau, dat is uniek en sluit aan bij mijn visie over het vinden van de meest geschikte persoon voor de rol en de organisatie.

Naast mijn werk, ben ik moeder van een fantastische zoon, sta ik graag in contact met mensen en dans ik regelmatig de sterren van de hemel (Latin of Kizomba).

Kim Huizinga

Kim Huizinga
Tel 06 – 19 83 08 22

Menu