Executive Search

Een succesvolle match begint bij jou!

Om de juiste persoon voor de rol te vinden, is het belangrijk om verder te kijken dan de taakomschrijving. Wat wil je met deze rol bereiken? Wat is de ambitie van de organisatie en van de betreffende afdeling? Wat verwacht je daarin van deze nieuwe collega? Welke eigenschappen moet iemand meenemen om dit waar te maken? Etc.

Een succesvolle match is het resultaat van jouw helderheid.

Brainfish Executive Search richt zich op de werving van hoogopgeleid financieel personeel, voornamelijk management en directieposities, zoals controllers, business controllers, financieel management en financieel directie.

Een uitgebreid diepte interview aan de start van het proces, levert veel toegevoegde waarde:

  • Binnen een maand de juiste persoon op de juiste plek.
  • Een duurzame en waardevolle match, waarin beide partijen kunnen groeien.
  • Een betrokken partner die het gehele proces uit handen neemt en mee denkt over duurzame oplossingen voor jou en je organisatie.

Brainfish werkt met een krachtig en divers team van HR professionals, recruiters en marketing specialisten, zijn we ook in staat om mee te denken over de werving van andere rollen. Hoe we te werk gaan, vertellen we je graag in een persoonlijk gesprek!

Op onze samenwerking zijn de algemene voorwaarden van Brainfish van toepassing, zie voetnoot website.

Tijdelijke versterking nodig?

Ben je op zoek naar een financiële professional die jullie team tijdelijk kan versterken? Wij brengen je graag in contact met onze vaste business partner Manon Janssen van ForFinancials.

Vestiging Gorinchem
Hella Bolte
Tel 06 – 23 50 87 72
Mail hella@brainfish.nl