Voor mijn gevoel is de eerste helft van dit jaar voorbij gevlogen.

Ik denk dat dit komt omdat er de afgelopen tijd veel ontwikkelingen zijn geweest, waardoor we veel hebben moeten schakelen en ons steeds hebben moeten aanpassen aan de nieuwe situatie. Dit aanpassen gebeurd niet alleen op  fysiek en cognitief vlak, maar doet ook iets met je gevoel. Ook in die onderstroom is heel veel gebeurd. Als je dat allemaal bij elkaar op telt, hebben we het ongemerkt heel druk gehad en ik denk dat het daarom voelt alsof de tijd voorbij is gevlogen.

Gelukkig lijkt het er op dat iedereen er weer vertrouwen in heeft. Bedrijven gaan na de zomer weer meer hybride werken, waardoor collega’s elkaar wellicht weer wat vaker kunnen zien. Ze krijgen weer meer opdrachten binnen, waardoor het vertrouwen stijgt en ze weer op zoek gaan naar nieuwe medewerkers. Ze durven weer te investeren in teambuilding, innovatie en ontwikkeling. Dit maakt dat iedereen met meer positieve energie de zomer in kan.

Zo ook bij mij! Ik ben zo dankbaar voor alle mooie opdrachten die mij worden toevertrouwd. Het thuis werken heeft ook zo zijn voordelen, mijn nieuwe tuin is gewillig als de zon schijnt : )

Ik kijk uit naar een heel fijne zomer en vooral ook naar een heel mooie tweede helft van dit jaar, waarin alles weer stroomt en mensen elkaar weer kunnen ontmoeten.

Ik wens iedereen een heel fijne zomer en een prachtige 2e helft van dit jaar!