Werving & Selectie

Wanneer u een nieuwe collega voor uw financiële afdeling zoekt, wilt u dat deze professional zich snel thuis voelt binnen uw organisatie en het beste uit zichzelf haalt.

Brainfish ondersteunt u persoonlijk en krachtig bij het vinden van de collega die de ambitie van uw organisatie onderschrijft, deskundig is op financieel vlak en past binnen het team.

Financieel personeel op het gebied van accounting en finance & control is het specialisme van Brainfish. Op het moment dat u een nieuwe collega zoekt, weet Brainfish welke financial beschikbaar is. Brainfish heeft een uitgebreid netwerk en weet wat er speelt in de branche, de regio en de mensen.

Mensenkennis + Aandacht = Kwaliteit
U mag kwaliteit verwachten. Voordat u kandidaten ontvangt, heeft u zelf een bezoek van Brainfish gehad. Zo leert Brainfish u en uw bedrijf goed kennen. Brainfish vertaalt uw wens en gaat in gesprek met mogelijke kandidaten. Daarbij staan oprechte interesse en aandacht voor de persoon centraal. Want naast kennis en kunde zal persoonlijkheid voor u vaak doorslaggevend zijn.

Bent u op zoek naar een nieuwe financiële collega of wilt u meer weten over Brainfish?
Ik kom graag bij u langs voor een persoonlijke kennismaking.