Mens & Merk

98% van de ondernemers binnen het MKB geeft aan het lastig te vinden om goed personeel aan te trekken, maar ook om ze te behouden.

Onze ervaring is echter dat dit niet zo lastig hoeft te zijn.

Wij hebben ontdekt hoe je werkelijke en duurzame relaties op kunt bouwen binnen je organisatie en die kennis willen we graag met je delen.

Ook jouw organisatie kan een magneet worden voor medewerkers en klanten!

Heel vaak zien wij dat een actueel vraagstuk, zoals het invullen van een vacature, of het binden en boeien van medewerkers, benaderd wordt alsof het een losstaand onderdeel is binnen je organisatie.

Wanneer mens en merk onvoldoende op elkaar zijn afgestemd, ontstaat er onduidelijkheid en versnippering. Dat leidt niet tot het gewenste resultaat en kost uiteindelijk tijd, geld en energie. De zin verdwijnt en mensen raken geïrriteerd of verveeld, wat weer leidt tot ziekteverzuim of vertrek. Onze aanpak is daarom integraal en werkt van binnen naar buiten. Wij kijken naar het geheel van je onderneming en helpen je mens en merk centraal te zetten in de bedrijfsvoering. Vanuit je wortels.

Wil je een radicale integrale oplossing, neem dan een kijkje op www.radicalroots.nl (een zusteronderneming van Brainfish).

Brainfish

T 0183 – 850 575
M 06 – 23 50 87 72
hella@brainfish.nl

Menu