Wij zijn Robin. Onverschrokken Fatsoenlijk.

Wij zorgen dat bij mensen die onder bewindvoering en budgetbeheer staan, het thuis warm is en de lamp aan gaat. Want wij geloven dat ieder mens recht heeft op gas en electra tegen een fatsoenlijke en transparante prijs. Energie is namelijk een basisbehoefte. Op deze manier zijn we een lichtend voorbeeld voor de grote spelers in de markt.

Ons verhaal is even simpel als doeltreffend: we vinden het onfatsoenlijk om mensen in de kou te laten zitten. We vinden het belangrijk dat men onze klanten niet als een EAN-nummer zien, maar als een mens.

Naar welke collega’s zijn jullie op zoek?

We zoeken young professionals die in een profit-onderneming werken aan winst voor én de klant én Robin. Onze doelgroep zijn mensen met ambities, plannen, dromen en doelen. Doelen die verder gaan dan harde euro’s of een C-klasse.
We zoeken mensen met een verhaal. Elk verhaal is goed, als het maar echt is.
We vragen ons constant af: wie ben je? Waar ga je voor? Waar wil je met de wereld heen? En wat ga je hier aan doen? Laat ons dat weten in je sollicitatie, dat is waar we op selecteren.

Young professionals zijn niet bang voor onzekerheid en hebben meer interesses dan een hoog salaris. Ze willen in de eerste jaren van hun carrière veel bedrijven zien. Wij staan hier achter: juist op deze manier kan je het beste uit jezelf halen en werk vinden wat past. Ze zoeken leuk werk, goed werk en zinvol werk. Ze blijven bij een werkgever als blijkt dat het verhaal ook echt waar is.

We laten je het beste uit jezelf halen. We laten je groeien op persoonlijk gebied en professioneel gebied. We bieden je coaching en een gezellige groep werknemers waar je snel bij gaat horen. Iedere medewerker gaat voor eerlijk ondernemen en dat creëert een energieke en opgewekte sfeer.

Personeelsfeest bij Robin!

Iedereen bij Robin zet zich constant in om onze klanten op fatsoenlijke wijze te helpen. Je krijgt de ruimte om dit op een eigen manier in te vullen en we zetten je in je kracht. Onze mensen komen op maandagochtend naar Robin, niet omdat ze moeten, maar omdat ze het willen.

 

Robin is nog op zoek naar nieuwe collega’s!

Klik hier voor meer info: www.brainfish.nl/brainfishweb/debiteurenbeheerder-veenendaal/