Introductie

Toekomstgericht meedenken met klanten.

Organisatie

Dichtbij, betrokken en duurzaam zijn voelbare kernwaarden binnen Alfa Accountants en Adviseurs. Alfa is een landelijk actief accountantskantoor. Met meer dan 30 vestigingen en 1100 medewerkers, is er altijd eentje bij jou om de hoek. Door lokaal actief te zijn, staan ze dichtbij hun klanten en dat maakt het contact intenser en meer betrokken. Alfa is een stabiele club met een fijne open werksfeer. De unieke mogelijkheid om “mede-eigenaar” te worden van de organisatie, doormiddel van certificaten, maakt de betrokkenheid van de medewerkers en de ruimte om mee te denken groter.

Deze fijne mensgerichte organisatie streeft naar ontwikkeling en groei, zowel extern als intern. Naast de ontwikkeling, is het welzijn van de medewerkers belangrijk. Groeien bij Alfa is ontdekken waar je gelukkig van wordt. Verantwoordelijkheid krijgen en er nooit alleen voor staan en tevens tijd en energie overhouden omdat je bijdrage in je privéleven ook belangrijk is. Groeien bij Alfa is voor iedereen anders. Je kunt groeien op de manier en in de richting die bij jou past, zonder kaders.

Functie

Jij komt het beste tot je recht binnen een accountantskantoor zonder hiërarchie en zonder vaste kaders. Maar met oog voor ondernemerschap en duurzaamheid. In de rol van klantbeheerder ondersteun jij jouw klanten met hun verder groei en ontwikkeling. Je denkt strategisch mee, neemt de ondernemer mee in de cijfers en denkt proactief mee over mogelijkheden, keuzes en verbeteringen.

Wat ga je doen als klantbeheerder?

Als klantbeheerder ben je het eerste aanspreekpunt voor onze klanten. Je bespreekt de jaarrekening en tussentijdse cijfers, signaleert verbeter mogelijkheden bij de klant en adviseert hen in de bedrijfsvoering. Net als Alfa, ben jij toekomstgericht en kijk jij liever samen met de klant naar de toekomst in plaats van alleen terug te kijken naar het afgelopen boekjaar. Dit doe je niet alleen! Als klantbeheerder mag jij rekenen op deskundige en betrokken collega’s die samen aan één gezamenlijk doel werken: duurzame waarde creëren voor onze klanten. Daarnaast bouw je samen met je collega’s aan de groei van kantoor in Gorinchem.

Functie-eisen

Om succesvol te zijn in deze mooie rol ben je in bezit van een AA titel of heb je deze bijna afgerond. Je hebt een aantal jaren ervaring als assistent accountant binnen de samenstelpraktijk en bent toe aan de volgende stap, maar ook ervaren collega’s zijn van harte welkom! Daarnaast bent je strategisch onderlegd, durft vooruit te kijken en doorziet gemakkelijk trends. Je bent een volwaardig adviseur, iemand waar klanten graag mee in gesprek gaan. Je bent communicatief sterk en bouwt aan je netwerk, zowel intern als extern. In samenwerking met je collega’s zorg je voor verdere ontwikkeling van jouw klantenportefeuille.

Aanbod

 • Een brede rol met veel verantwoordelijkheid en mogelijkheden om jezelf verder te ontwikkelen.
 • Afhankelijk van je opleiding, kennis en ervaring ontvang je een zeer marktconform salaris.
 • Je kunt gebruik maken van onze leaseregeling of reiskostenvergoeding.
 • De unieke mogelijkheid om zelf eigenaar van onze organisatie te worden.
 • 500 euro te besteden aan goede thuiswerkvoorzieningen + 2,95 per dag aan thuiswerkvergoeding.
 • Direct een vast contract.
 • 25 vakantiedagen
 • Een individueel keuzebudget van 5,08% van het brutosalaris. Deze is o.a. in te zetten voor extra salaris, extra vakantiedagen of een eindejaarsuitkering.


Alfa heeft alle disciplines onder een dak en richt zich op MKB en agrarische ondernemingen.

5 goede redenen om voor Alfa te kiezen:

 1. Veel kansen en verantwoordelijkheden
 2. Een goede werk- en privébalans
 3. Unieke mogelijkheid om mede-eigenaar te worden
 4. Verder groeien als persoon én professional
 5. Open en informele werksfeer

Mocht deze rol of locatie minder goed aansluiten bij je wensen, neem dan contact op voor de overige mogelijkheden binnen Alfa Accountants en Adviseurs.

Sollicitatie

Is je interesse gewekt?

 

Stuur dan je cv en korte motivatie naar hella@brainfish.nl

 

Brainfish verzorgt de werving voor de rol van klantbeheerder en assistent accountant voor Alfa Accountants in Gorinchem exclusief. Rechtstreeks reageren heeft geen toegevoegde waarde.

Solliciteren