Introductie

Gezocht: Business georiënteerde financial controller.

Organisatie

Dankzij de continue ontwikkeling van deze organisatie, is ze in staat om bij te dragen aan duurzame en unieke oplossingen voor een meer veilige werkomgeving binnen technische organisaties. Bij dit familiebedrijf werken inmiddels circa 250 medewerkers verdeeld over circa 6 locaties in Nederland en België. Hun specialisme is intern verdeeld in 4 business units en het hoofdkantoor is gevestigd in Haarlem.

Als business georiënteerde financial, kun je een belangrijke bijdrage leveren aan de verdere ontwikkeling van deze mooie organisatie. Je komt het beste tot je recht binnen een open familiecultuur en denkt graag mee over verbeteringen en vindt het leuk om mensen daarin mee te krijgen. Je hebt een natuurlijke interesse in de branche en business en wil jezelf blijven ontwikkelen. Je bent zeer goed in het verzorgen van de financiële administratie, maar bent ook oprecht nieuwsgierig naar het primaire proces en ben communicatief sterk. Je bent zichtbaar in de organisatie om te kijken wat het verhaal achter de cijfers is.

Functie

Een kleine greep uit de werkzaamheden:

  • Verzorgen van balansdossiers en maandafsluitingen
  • Verzorgen van periodieke aangiftes
  • Ondersteunen bij interne en externe audits.
  • Opstellen van jaarrekeningen
  • Opstellen van diverse business gerelateerde rapportages
  • Mede opstellen van budgetten en financiële forecasts.
  • Voorbereiden van business review meetings
  • Assisteren bij investeringsvraagstukken
  • Gevraagd en ongevraagd adviseren van business unit management op financieel gebied.

Functie-eisen

Om succesvol te kunnen zijn in deze mooie brede rol heb je minimaal een afgeronde financiële Hbo opleiding en circa 3 jaar relevante werkervaring. Je hebt affiniteit met IT (Excel en Netsuite) en bent gewend om te werken met deadlines. Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en in het Engels. Je toont interesse in de business en brengt op eigen initiatief zaken daadkrachtig onder de aandacht.

Aanbod

Wat heeft deze organisatie jou te bieden?

Een uitdagende brede verantwoordelijk rol binnen een innovatieve en duurzame organisatie Veel vrijheid en zelfstandigheid om je rol vorm te geven en mee te denken over de ontwikkeling van de organisatie. Een vast salaris, afhankelijk van je leeftijd en ervaring binnen de schaal van 3400 – 3800 euro bruto op jaarbasis en 33 verlofdagen

Sollicitatie

Enthousiast geworden?

Stuur dan je cv en korte motivatie voor 13 augustus naar Hella@Brainfish.nl

Solliciteren
Menu