Introductie

Uitdagende spilrol met veel interne en externe contacten.

Organisatie

Routevision is dé specialist ritten- en kilometerregistratie oplossingen. Met een gezellig team van 30 betrokken collega’s werken we aan eenvoudig, betrouwbaar, voordelig en 100% fiscusproof rijden voor ZZP-ers en het MKB. Het open kantoor is gevestigd in Rotterdam en goed bereikbaar met de auto als met het openbaar vervoer.

Functie

Deze fijne club mensen streeft naar verdere groei en ontwikkeling en als medewerker debiteuren kun jij daar een belangrijke bijdrage aanleveren. De order wordt online aangevraagd door de klant, op basis daarvan stuurt sales een offerte naar de klant en bij goedkeuring kom jij in beeld. Jij zorgt ervoor dat de order en dat alle bijbehorende documenten aanwezig zijn en dat ze op de juiste wijze in het systeem verwerkt worden. Als de buitendienst de goederen heeft geïnstalleerd bij de klant, start jij de facturatie en ben je verantwoordelijk voor de inning van de openstaande posten. Dit betreft dus een heel belangrijke spilrol waarin je zowel intern als extern veel contacten onderhoudt. Met als resultaat tevreden klanten, blije collega’s en omzet!

Jij komt het beste tot je recht in een dynamische, afwisselende rol, waarin je verantwoordelijkheid durft te pakken en het gesprek durft aan te gaan. Dit doe je natuurlijk niet alleen. Samen met 2 andere collega’s zorgen jullie voor een goede doorstroom van alle orders, de facturatie en de inning van de gelden. Bij afwezigheid van je collega, help je elkaar en zodat alles aan het eind van de dag goed voor elkaar is. Debiteurenbeheer is bereikbaar van 8.30 uur tot 17.30 uur. In overleg met je collega’s zorg je ervoor dat jullie altijd bereikbaar zijn en ieder een dienst draait van 8 uur. Routevision biedt de mogelijkheid om ook vanuit huis te werken.

Functie-eisen

Als medewerker debiteuren heb je minimaal MBO werk- en denkniveau en een aantal jaren ervaring binnen een soortgelijke rol. Je houdt ervan om een goed intern netwerk om je heen te bouwen en een spil in de organisatie te zijn. Uiteraard ben je klantgericht, communicatief vaardig en sta je stevig in je schoenen. Daarnaast ben je handig met de computer en spreek je, naast Nederlands, ook een woordje Engels.

Aanbod

Wat krijg je?

  • Je krijgt een zeer verantwoordelijke en afwisselende functie.
  • Je krijgt een goed inwerktraject. Waarin je kennismaakt met andere disciplines binnen de organisatie en maak je kennis met je directe collega’s waar je altijd terecht kunt met vragen.
  • Je gaat deel uitmaken van een mooie groeiende organisatie met een fijne werksfeer en een hecht team.
  • Het salaris is afhankelijk van je ervaring binnen de schaal van 2.700 tot 3.100 bruto per maand op basis van 40 uur.
  • 25 vakantiedagen.
  • Deze rol is ook voor minder dan 40 uur in te vullen en er is een mogelijkheid tot thuis werken.

Werken bij Routevision betekent dat je onderdeel bent van een gezond en groeiend bedrijf. Samen met je collega’s werk je iedere dag weer aan maximale klanttevredenheid en kwaliteit. We geloven in de kracht van samen werken als voorwaarde voor groei en resultaat.

Sollicitatie

Interesse?

Herken je jezelf in deze rol, stuur dan je cv en korte motivatie naar Hella@Brainfish.nl

De werving voor deze vacature ligt exclusief bij Brainfish, direct reageren heeft geen zin.

Solliciteren